Duyuru ve Haber Arşivi

“ZBEÜ Serbest Fitness Egzersiz Salonu” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

“ZBEÜ Yüzme Kursları” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

“ZBEÜFİT’le Personal Training:  Bireysel Mihabody, Bireysel Pilates ve Bireysel Fitness Kursları” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

“Çocuklara Yönelik Tenis Kursu” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız; etkinlik afişi için burayı tıklayınız.

“Yetişkinlere Yönelik Tenis Kursu” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız; etkinlik afişi için burayı tıklayınız.

“Bayanlara Yönelik Zumba Kursu” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

“Free-Style Combat Egzersiz Kursu” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

“Uzun Dönem YDS / YÖKDİL Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“A1-A2 Seviyesi Genel İngilizce Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“İlköğretim 3. Sınıf Öğrencileri İçin İngilizce Kursu (1. Dönem)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“Sertifikalı SolidWorks 3-Boyutlu Tasarım Programı Eğitimi - 2018”
 için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“Pratik İtalyanca Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

2019

“AutoCAD Sertifika Programı” eğitimi için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“İlköğretim 3. Sınıf Öğrencileri İçin İngilizce Kursu (2. Dönem)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“TS-EN-ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar Standartı Temel Eğitimi” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“SAP2000 Bilgisayar Destekli İnşaat Tasarımı Sertifika Programı"
için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

"Sertifikalı SolidWorks 3-Boyutlu Tasarım Programı Eğitimi - 2019"
için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

13 Mayıs 2019 tarihinde "Araştırıcılar İçin Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitimi"
düzenlenmesi planlanmaktadır. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.