BEÜ Yüzme Kursları

BEÜ YÜZME KURSLARI

Merkezimiz bünyesinde açılan ve eğitimleri Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından verilecek olan yüzme kurslarına ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda sunulmaktadır:

• Yüzme kurslarımız; çocuk grup, BEÜ öğrenci grup, yetişkin grup kurslarından ve özel yüzme derslerinden oluşmaktadır.
  • Bir seans ders, 1 saat sürmektedir. Toplam süresi 10 saattir.
  • Grup kurslarının açılabilmesi için en az 10 kursiyer gerekmektedir.
  • Kesin kayıt işlemleri için; Kursiyer Önkayıt Formu ve Kurs Ücreti Ödeme Dekontu gerekmektedir. Kursiyer Önkayıt Formu için burayı tıklayınız. Kursiyer Önkayıt Formu’nun beunyuzmehavuzu@beun.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kursiyerlerin yanlarında mayo, bone, havlu ve terlik bulundurmaları gerekmektedir.

♦ Kurs ücretleri şu şekildedir:

• Çocuk Grup: 220 TL
  • BEÜ Öğrenci Grup: 150 TL
  • BEÜ Personeli Yetişkin Grup: 200 TL
  • Diğer Kişiler Yetişkin Grup: 250 TL
  • BEÜ Personeli Özel Ders: 320 TL
  • Diğer Kişiler Özel Ders: 400 TL

♦ Kurs ücreti, kurs başlamadan ilgili banka hesabına yatırılmalı ve kurs ücreti ödeme dekontu veya EFT belgesi kursun eğitmenine teslim edilmelidir.

♦ Kurs ücreti, BEÜ Yüzme Havuzu girişindeki Danışma Masası’nda bulunan POS cihazı kullanılarak kredi kartıyla da ödenebilir.

BEÜ Yüzme Havuzu Danışma Hattı: (0372) 291 25 11

Ücretlerin Yatırılacağı Banka Hesap Bilgileri:

T.C. Ziraat Bankası Karaelmas Girişimci Dinamik Şube
Şube Kodu: 131
Hesap Adı: Bülent Ecevit Üniv. D.S.S. Rektörlük ve Bağlı Birimler Hesabı
Hesap No: 5908 – 2704 – 5001
IBAN No: TR80 – 0001 – 0023 – 5959 – 0827 – 0450 – 06

» Ödemeler esnasında alınacak olan banka dekontunun Açıklamalar kısmına
“BEÜSEM Yüzme Kursu Bedeli Olarak” ifadesinin yazdırılması gerekmektedir.