Spor Programları

◊◊ SPOR PROGRAMLARI ◊◊

BEÜ PATEN KURSU
“BEÜ Paten Kursu” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

YETİŞKİNLERE YÖNELİK TENİS KURSU
“Yetişkinlere Yönelik Tenis Kursu” için kayıtlarımız 22 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

KİŞİSEL MİHABODY, KİŞİSEL PİLATES VE KİŞİSEL FİTNESS KURSLARI
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından açılan “BEÜFİT’le Personal Training:  Kişisel Mihabody, Kişisel Pilates ve Kişisel Fitness Kursları” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

YETİŞKİNLER İÇİN YÜZME KURSLARI
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından açılan “Yetişkinler İçin Yüzme Kursları” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

İSTEĞE BAĞLI ÖZEL YÜZME KURSLARI
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından açılan “İsteğe Bağlı Özel Yüzme Kursları” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

6-17 YAŞ GRUBU YÜZME KURSLARI
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından açılan “6-17 Yaş Grubu Yüzme Kursları” için kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayınız; Ön Kayıt Formu için burayı tıklayınız.

BAYANLARA YÖNELİK ZUMBA KURSU
“Bayanlara Yönelik Zumba Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

PATEN KURSU
“Paten Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

YETİŞKİNLERE YÖNELİK TENİS KURSU
Yetişkinlere Yönelik Tenis Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

ÇOCUKLARA YÖNELİK KARATE KURSU
Çocuklara Yönelik Karate Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

PATEN KURSU
Paten Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

BAYANLARA YÖNELİK ZUMBA KURSU
“Bayanlara Yönelik Zumba Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız

PİLATES KURSU
Pilates Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız

TÜM YAŞ GRUPLARINA YÖNELİK YÜZME KURSU
“Tüm Yaş Gruplarına Yönelik Yüzme Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SALON DANSLARI KURSU
“Ereğli Eğitim Fakültesi Salon Dansları Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

6-15 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARDA KARATE DO EĞİTİMİ
“6-15 Yaş Grubu Çocuklarda Karate Do Eğitimi” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

PİLATES KURSU (2013-2)
“Pilates Kursu (2013-2)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

3-12 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARDA CİMNASTİK EĞİTİMİ
“3-12 Yaş Grubu Çocuklarda Cimnastik Eğitimi” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için  tıklayınız.

HERKES İÇİN TENİS KURSU
“Herkes İçin Tenis Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

AEROBİK KURSU
“Aerobik Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

6-12 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARDA BASKETBOL EĞİTİMİ
“6-12 Yaş Grubu Çocuklarda Basketbol Eğitimi” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

“ÇOCUKLAR İÇİN BALE VE DANS”, “ÇOCUKLAR İÇİN CİMNASTİK VE YOGA” İLE “ÇOCUKLARA YÖNELİK KARATE” KURSLARI YIL SONU GÖSTERİLERİ VE BELGE TÖRENİ
10 Haziran 2013 tarihinde, Merkez Kampüsümüzdeki Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından açılan “Çocuklar İçin Bale ve Dans” ile “Çocuklar İçin Cimnastik ve Yoga” kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin yıl sonu gösterileri ile “Çocuklara Yönelik Karate” kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin yıl sonu gösterisi ve kuşak atlama töreni yapılmış ve tüm kursiyerlerimize Kurs Bitirme Belgeleri verilmiştir. Gösterilerde ve törende çekilen fotoğrafların yer aldığı albüm için tıklayınız.

PİLATES KURSU (2013-1)
“Pilates Kursu (2013-1)”  için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

DEVREK MESLEK YÜKSEKOKULU 10-14 YAŞ GRUBU VOLEYBOL KURSU
“Devrek Meslek Yüksekokulu 10-14 Yaş Grubu Voleybol Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

DEVREK MESLEK YÜKSEKOKULU 8-14 YAŞ GRUBU TENİS KURSU
“Devrek Meslek Yüksekokulu 8-14 Yaş Grubu Tenis Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

ÇOCUKLARA YÖNELİK KARATE KURSU
“Çocuklara Yönelik Karate Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

ÇOCUKLAR İÇİN CİMNASTİK VE YOGA KURSU
Çocuklar İçin Cimnastik ve Yoga Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

MMA – WING TSUN KURSU
“MMA – Wing Tsun Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

SATRANÇ EĞİTİMİ VE AÇIK SATRANÇ TURNUVASI
“Satranç Eğitimi ve Açık Satranç Turnuvası” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

MASA TENİSİ KURSU
“Masa Tenisi Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

AEROBİK, PİLATES VE YOGA KURSU (2011)
“Aerobik, Pilates ve Yoga Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

CİMNASTİK VE YOGA KURSU (2011)
“Cimnastik ve Yoga Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

ÇOCUKLAR İÇİN YAZ SPOR KURSLARI
“Çocuklar İçin Yaz Spor Kursları” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

TENİS KURSU
“Tenis Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.