BEÜFİT

BEÜFİT’LE PERSONAL TRAINING

BEÜFİT’te Personal Training nedir?
BEÜFİT’e kayıt yaptırdıktan sonra size özel bir kişisel antrenör atanır. Bu antrenörle beraber daha ilk günden sizin vücut kitle indeksiniz belirlenir ve size uygun olan ya da sizin yapmaktan hoşlanacağınız branşa yönlendirilmeniz sağlanır. Sizin için oluşturulacak kişisel dosyanızda tüm gelişiminiz belirli periyotlarla kontrol edilir. Böylece antrenmanların verimliliği bilimin ışığında takip edilmiş olacaktır.

Personal Training’in faydaları nelerdir?
Size özel olarak atanmış olan eğitmen, antrenmanınız boyunca yanınızdadır ve sadece sizinle ilgilenir. Size özel bir antrenman programı tasarlar ve bu programı birebir takip edip uygulatır. Buradaki en büyük avantaj antrenmanları doğru bir şekilde hata payı en aza indirgeyerek yapabilecek olmanızdır. Kişisel antrenörle çalışmanın bir diğer avantajı ise, kalori tüketimidir. Özel antrenörle çalışmak demek, antrenmandan kaytaramamak, hareketleri doğru yapmak ve sınırları uzman eşliğinde zorlayabilmek anlamına geldiği için her açıdan avantajlıdır.

KİŞİSEL MİHABODY (Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız)
5 Saatlik Paket: 300 TL (İndirimli: 240 TL)
10 Saatlik Paket: 500 TL (İndirimli: 400 TL)
15 Saatli Paket: 700 TL (İndirimli: 560 TL)
20 Saatlik Paket: 900 TL (İndirimli: 720 TL)

KİŞİSEL PİLATES (Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız)
5 Saatlik Paket: 250 TL (İndirimli: 200 TL)
10 Saatlik Paket: 400 TL (İndirimli: 320 TL)
15 Saatli Paket: 550 TL (İndirimli: 440 TL)
20 Saatlik Paket: 700 TL (İndirimli: 560 TL)

KİŞİSEL FİTNESS (Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız)
5 Saatlik Paket: 150 TL (İndirimli: 120 TL)
10 Saatlik Paket: 250 TL (İndirimli: 200 TL)
15 Saatlik Paket: 350 TL (İndirimli: 280 TL)
20 Saatlik Paket: 400 TL (İndirimli: 320 TL)

AÇIKLAMALAR:

1) Bülent Ecevit Üniversitesi mensuplarına %20 indirim uygulanmaktadır.

2) Ön Başvuru Formu doldurulduktan ve gönderildikten sonra katılınacak kursun ücreti aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılacak ve banka dekontuyla birlikte Merkezimize gelinerek kesin kayıt işlemleri tamamlanacaktır. Kurs ücretleri Merkez Farabi Kampüsümüzdeki Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde bulunan POS cihazı kullanılarak kredi kartıyla da ödenebilir.

» Ücretlerin Yatırılacağı Banka Hesap Bilgileri:
T.C. Ziraat Bankası Karaelmas Girişimci Dinamik Şube

IBAN NO: TR80 0001 0023 5959 0827 0450 06

» Ödemeler esnasında alınacak olan banka dekontunun Açıklamalar kısmına
“BEÜSEM ……………….. Kursu/Eğitimi Bedeli Olarak”
ifadesinin yazdırılması gerekmektedir.

» ……………….. olarak boş bırakılan kısma katılınacak kursun/eğitimin adı yazılacaktır.

2) Kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra kursların gün ve saatlerinin ayarlanması için Program Koordinatörü Okt. Geylan BOSTAN ile görüşülmesi gerekmektedir.
Okt. Geylan BOSTAN: 0372 291 24 64
Sürekli Eğitim Merkezi Sekreterliği: 0372 291 11 57

3) Kurslar 19 Eylül 2016 Pazartesi günü itibariyle başlayacak ve Üniversitemiz Kapalı Yüzme Havuzu binasındaki BEÜFİT Salonu’nda yürütülecektir.