PRATİK İTALYANCA 2015.2

PRATİK İTALYANCA KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

Merkezimiz tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, 2 Kasım 2015 – 9 Aralık 2015 tarihleri arasında BEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Bölümü İtalyanca Okutmanı Doğan ACUN tarafından verilen Pratik İtalyanca  kursuna üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personelimiz ile üniversite dışından katılımcılar yoğun ilgi göstermiştir.

Belirtilen tarihlerde Pazartesi ve Çarşamba günleri 18.00 – 20.00 saatleri arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Uzaktan Eğitim Dersliği’nde yapılan derslerde, başlangıç düzeyinde İtalyanca öğretimi ve İtalyan kültürünün genel hatlarıyla tanıtımının amaçlamanın yanı sıra, eğitim, iş, tatil gibi çeşitli nedenlerle İtalya’da bulunacak olan kişiler için günlük hayatı kolaylaştıracak temel düzeyde pratik konuşma ağırlıklı bir eğitim verilmiştir.

Toplam 24 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 30 kursiyerimizin Kurs Katılım Belgeleri, 9 Aralık 2015 Çarşamba günü Kampüs Kafe’de düzenlenen bir törenle, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kadir DEMİR, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okutman Okşan DAĞLI ve Kurs Eğitmeni Okutman Doğan ACUN tarafından takdim edilmiştir. Törende çekilen fotoğraflardan oluşan albüm için tıklayınız.