Pratik İtalyanca 2015

PRATİK İTALYANCA KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

Bülent Ecevit Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Bölümü İtalyanca Okutmanı Doğan ACUN tarafından üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 30 Mart-6 Mayıs 2015 tarihleri arasında açılan Pratik İtalyanca Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere “Kurs Katılım Belgeleri” 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü Kampüs Kafe’de Sürekli Eğitim Merkez Müdürü Sayın Doç. Dr. Kadir DEMİR’in katılımıyla takdim edildi.

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 24 saatten oluşan Pratik İtalyanca Kursu, başlangıç düzeyinde İtalyanca öğretimi ve İtalyan kültürünün genel hatlarıyla tanıtılmasını amaçlamanın yanı sıra eğitim, iş, tatil gibi çeşitli nedenlerle İtalya’da bulunacak olan kişiler için günlük hayatı kolaylaştıracak temel düzeyde bir kurs niteliği taşımaktadır.