Pratik İtalyanca Kursu

PRATİK İTALYANCA KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

Bülent Ecevit Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Bölümü İtalyanca Okutmanı Doğan ACUN tarafından Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 03 Kasım 2014-11 Aralık 2014 tarihleri arasında ücretsiz olarak açılan Pratik İtalyanca Kursuna üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personeli ile üniversite dışından katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. İki grup halinde kursu başarıyla tamamlayan 68 kursiyere “Katılım Belgeleri” 15 Aralık 2014 ve 16 Aralık 2014 tarihlerinde Yeni Fen Edebiyat Derslikleri F-2 Amfisinde takdim edildi.

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde tekrar açılması planlanan ve toplam 24 saatten oluşan Pratik İtalyanca Kursu, başlangıç düzeyinde İtalyanca öğretimi ve İtalyan kültürünün genel hatlarıyla tanıtılmasını amaçlamanın yanı sıra eğitim, iş, tatil gibi çeşitli nedenlerle İtalya’da bulunacak olan kişiler için günlük hayatı kolaylaştıracak temel düzeyde konuşma ağırlıklı bir kurs niteliği taşımaktadır.