Temsili Üniversite

◊◊ TEMSİLİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ VE MEZUNİYET PROGRAMI ◊◊

BEÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Engelsiz BEÜ Koordinatörlüğü tarafından 28 Mayıs 2013 tarihinde Üniversitemiz Merkez kampüsünde 1 günlük “Temsili Üniversite Eğitimi ve Mezuniyet Programı” düzenlenmiştir. ‘Üniversite Eğitiminde Engelleri Kaldırıyoruz’ sloganıyla başlatılan ve Türkiye’de ilk kez üniversitemizde gerçekleştirilen projenin paydaşları olarak; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Zonguldak İl Müdürlüğü, Zonguldak Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi, Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım Derneği ile Özel Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi görev almışlardır.

Eğitim alan Temsili Üniversite Eğitimi Öğrencilerimiz aşağıda sıralanmaktadır:

1) Aynur ALBAYRAK
29) Zeliha DERELİ
30) Zeynep CİN
31) Zübeyde DİNÇER

Eğitimde verilen dersler ve ders veren öğretim üyeleri aşağıda sıralanmaktadır:

› Küreselleşme ve Uluslararası Çevre Politikaları – Doç. Dr. Ayten GENÇ
› Polimer Dünyası – Prof. Dr. Baki HAZER
› Sosyoloji – Sosyolog Hakan KALYON
› Dünya Ekonomisi – Doç. Dr. Hakan SARIBAŞ
› Mühendislik ve Toplum – Prof. Dr. Hasan GERÇEK
› Bilim Tarihi – Prof. Dr. Hasan VERGİL
› Bilgi Felsefesi – Prof. Dr. Orhan UZUN
› İnsan ve Tıp Tarihi – Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR

Zonguldak Valisi Erol AYYILDIZ, ÖZEV Mütevelli Heyet Başkanı Saime TOPTAN, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin ŞİRİN, Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım Derneği Başkanı Songül MALKOÇ, çok sayıda akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve eğitim alan bireylerin ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen diploma töreni Uzun Mehmet İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerinin işaret dili ile söyleyerek eşlik ettikleri İstiklal Marşı ile başlamıştır. Mezun öğrenciler adına Zeliha DERELİ, Engelsiz BEÜ Koordinatörü Sosyolog Hakan KALYON, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut ÖZER ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın ASAN tarafından yapılan tören konuşmalarının ardından mezun öğrencilerimize diplomaları takdim edilmiş ve Kep Atma Töreni ile etkinliğimiz sona ermiştir. Törenden sonra, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER tarafından, Temsili Üniversite Eğitimi ve Mezuniyet Programı’na destek veren kişi ve kurumlara teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.

Temsili Üniversite Eğitimi ve Mezuniyet Programı’na ait bilgi ve fotoğrafların yer aldığı Engelsiz Bülent Ecevit Üniversitesi Birimi web sitesine bağlanmak için burayı tıklayınız.

Temsili Üniversite Eğitimi ve Mezuniyet Programı’nda çekilen fotoğraflardan oluşan albüm için burayı tıklayınız.