YMM-SMMM

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER İLE
SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER

GEÇİŞ DÖNEMİ EĞİTİM PORTALI

» MESLEK MENSUPLARI İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİ 2. GRUP ÖRGÜN EĞİTİM PROGRAMI İÇİN KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokol kapsamında, Merkezimiz tarafından yürütülecek olan “Meslek Mensupları İçin Geçiş Dönemi 2. Grup Örgün Eğitim Programı” kayıtlarımız devam etmektedir. Ön Başvuru Formu için tıklayınız.

» MESLEK MENSUPLARI İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİ 1. GRUP ÖRGÜN EĞİTİM PROGRAMI
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokol kapsamında, Merkezimiz tarafından yürütülecek olan Meslek Mensupları İçin Geçiş Dönemi Örgün Eğitim Programlarının kesin kayıt işlemleri 16-19 Eylül 2013 tarihleri arasında Merkezimizde gerçekleştirilmiştir. Güncellenmiş ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Eğitim Fotoğrafları için tıklayınız.

» MESLEK MENSUPLARI İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİ EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokol kapsamında Meslek Mensupları İçin Geçiş Dönemi Eğitim Programı Duyurusu için burayı tıklayınız; Ön Başvuru Formu için burayı tıklayınız.

» “Meslek Mensupları İçin Geçiş Dönemi Eğitim Programı” kapsamında ders verebilecek eğitimciler listesi ile eğitim dökümanları hazırlama komisyonu üyeleri için tıklayınız.