Pedagojik Bahar

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ BAHAR YARIYILI KAYIT İŞLEMLERİ

» Pedagojik Formasyon Eğitimi 2012-2013 Bahar yarıyılı kayıtları 11-15 Şubat 2013 tarihleri arasında Merkez Kampüsümüzdeki Sürekli Eğitim Merkezi binasında yapılacaktır. Bahar yarıyılı için kayıtlarını yaptıracak öğrencilerimizin, 2. taksidin yatırıldığına dair banka dekontu (1027 TL) ile birlikte merkezimize şahsen başvurmaları gerekmektedir.

» Önceki yıllarda Bahar yarıyılı derslerinden başarısız olmuş eski öğrencilerimizin, kayıt yenileme taleplerine ilişkin aşağıda verilen örneğe uygun bir dilekçe hazırlamaları ve ekinde banka dekontu (1027 TL) ile birlikte merkezimize şahsen başvurmaları gerekmektedir.

» ÜCRETLERİN YATIRILACAĞI BANKA HESAP BİLGİLERİ

T.C. Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi
Bülent Ecevit Üniv. D.S.S. Rektörlük ve Bağlı Birimler Hesabı
IBAN No: TR45-0001-0001-3159-0827-0450-01

» Ödemeler esnasında alınacak olan banka dekontunun Açıklamalar kısmına “BEÜSEM Pedagojik Formasyon Eğitimi 2012-2013 Bahar Yarıyılı Ücreti Olarak” ifadesinin yazdırılması gerekmektedir.

» Kayıt Yenileme Taleplerine İlişkin Dilekçe Örneği için tıklayınız.