Yabancı Dil Programları

◊◊ YABANCI DİL PROGRAMLARI ◊◊

PRATİK İTALYANCA KURSU
Pratik İtalyanca Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

GENEL İNGİLİZCE KURSU (A1-A2-B1-B2 SEVİYELERİ)
Genel İngilizce Kursu (A1-A2-B1-B2 Seviyeleri) için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

UZUN DÖNEM YDS KURSU
“Uzun Dönem YDS Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İLKÖĞRETİM 3.SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GENEL İNGİLİZCE KURSU
İlköğretim 3.Sınıf Öğrencileri için Genel İngilizce Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İLKÖĞRETİM 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GENEL İNGİLİZCE KURSU
İlköğretim 4.Sınıf Öğrencileri için Genel İngilizce Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İLKÖĞRETİM 6.SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GENEL İNGİLİZCE KURSU
İlköğretim 6.Sınıf Öğrencileri için Genel İngilizce Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

TOEFL HAZIRLIK KURSU
“TOEFL Hazırlık Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İLKÖĞRETİM 3.SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GENEL İNGİLİZCE KURSU – 2.DÖNEM
“İlköğretim 3. Sınıf Öğrencileri için Genel İngilizce Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İLKÖĞRETİM 4 ve 5.SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GENEL İNGİLİZCE KURSU – 2.DÖNEM
“İlköğretim 4 ve 5. Sınıf Öğrencileri için Genel İngilizce Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU – 2.DÖNEM
“İngilizce Konuşma Kursu”  için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

GENEL İNGİLİZCE KURSU – 2.DÖNEM (A1-A2-B1-B2 SEVİYELERİ)
“Genel İngilizce Kursu  – 2. Dönem (A1-A2-B1-B2 Seviyeleri)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İLERİ DÜZEY GENEL İNGİLİZCE KURSU (C1-C2 SEVİYELERİ)
“İleri Düzey Genel İngilizce Kursu (C1-C2 Seviyeleri)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

GENEL İNGİLİZCE KURSU (A1-A2-B1-B2 SEVİYELERİ)
“Genel İngilizce Kursu (A1-A2-B1-B2 Seviyeleri)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU
“İngilizce Konuşma Kursu”  için kayıtlarımız sona ermiştir.

AMERİKALI EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU (2013-2)
Amerikalı eğitmenler Clara MONTAGUE ve Eileen REMLEY eşliğinde açılan “İngilizce Konuşma Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

GENEL İNGİLİZCE KURSU
“Genel İngilizce Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

GENEL FRANSIZCA KURSU
“Genel Fransızca Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

AMERİKALI EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU (2013-1)
Amerikalı eğitmenler Shannon HARDY ve Karl RAMOS eşliğinde açılan “İngilizce Konuşma Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İTALYANCA KURSU (2012)
“İtalyanca Kursu (2012)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İTALYANCA KURSU (2011)
“İtalyanca Kursu (2011)” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN İNGİLİZCE KURSU
“İlköğretim Öğrencileri İçin İngilizce Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

GENEL İNGİLİZCE KURSU (2011-SONBAHAR)
“Genel İngilizce Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

GENEL İNGİLİZCE KURSU (2011-İLKBAHAR)
“Genel İngilizce Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU (2011-İLKBAHAR)
“İngilizce Konuşma Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.