Kültür-Sanat Programları

◊◊ KÜLTÜR – SANAT PROGRAMLARI ◊◊

SATRANÇ KURSU
“Satranç Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

ÜCRETSİZ OSMANLICA RIK’A EL YAZISI OKUMA KURSU
“Ücretsiz Osmanlıca Rik’a El Yazısı Okuma Kursu için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

TEMEL DÜZEY ARAPÇA KURSU
“Temel Düzey Arapça Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

TEMEL DÜZEY OSMANLICA KURSU
İlahiyat Fakültemiz tarafından açılan “Temel Düzey Osmanlıca Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Yeni dönem kayıtlarımızın başlayacağı tarih ve katılım koşulları yine bu sayfadan duyurulacaktır.  Temel Düzey Osmanlıca Kursu uygulama bilgileri için tıklayınız.

“ÇOCUKLAR İÇİN BALE VE DANS”, “ÇOCUKLAR İÇİN CİMNASTİK VE YOGA” İLE “ÇOCUKLARA YÖNELİK KARATE” KURSLARI YIL SONU GÖSTERİLERİ VE BELGE TÖRENİ
10 Haziran 2013 tarihinde, Merkez Kampüsümüzdeki Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından açılan “Çocuklar İçin Bale ve Dans” ile “Çocuklar İçin Cimnastik ve Yoga” kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin yıl sonu gösterileri ile “Çocuklara Yönelik Karate” kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin yıl sonu gösterisi ve kuşak atlama töreni yapılmış ve tüm kursiyerlerimize Kurs Bitirme Belgeleri verilmiştir. Gösterilerde ve törende çekilen fotoğrafların yer aldığı albüm için tıklayınız.

ÇOCUKLAR İÇİN BALE VE DANS KURSU
“Çocuklar İçin Bale ve Dans Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN KİŞİSEL GELİŞİM KURSU
“EEF Öğrencileri İçin Kişisel Gelişim Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DİKSİYON VE ETKİLİ KONUŞMA KURSU
“EEF Öğrencileri İçin Diksiyon ve Etkili Konuşma Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

TEMEL DÜZEY ARAPÇA KURSU

YARATICI DRAMA KURSU (2013-1)
“Yaratıcı Drama Kursu”  kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

DİKSİYON VE ETKİLİ KONUŞMA KURSU (2013-1)
“Diksiyon ve Etkili Konuşma Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

DRAMATİK YAZARLIK KURSU
“Dramatik Yazarlık Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

YARATICI DRAMA KURSU (2012)
“Yaratıcı Drama Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

DİKSİYON VE ETKİLİ KONUŞMA KURSU (2012)

PARAMI YÖNETEBİLİYORUM – FİNANSAL BİLİNÇ EĞİTİMİ
Merkezimiz tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen “Paramı Yönetebiliyorum – Finansal Bilinç Eğitimi”; Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Egemen Semih SÖNMEZ ve Özkan TOPALOĞLU tarafından verilen derslerle tamamlanmıştır. “Paramı Yönetebiliyorum – Finansal Bilinç Eğitimi” uygulama bilgileri için burayı tıklayınız; Kurs Albümü için burayı tuklayınız.

TANGO KURSU
“Tango Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

BALE VE DANS KURSU (2011)
“Bale ve Dans Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

PLASTİK SANATLAR VE ÇİNİCİLİK KURSU
“Plastik Sanatlar ve Çinicilik Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

PLASTİK SANATLAR KURSU
“Plastik Sanatlar Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

ÇOCUKLAR İÇİN SANAT KURSU
“Çocuklar İçin Sanat Kursu” için kayıtlarımız sona ermiştir. Uygulama bilgileri için tıklayınız.

MEB ÖĞRENCİLERİ İÇİN ATÖLYE ÇALIŞMASI
Sürekli Eğitim Merkezi etkinliklerimiz kapsamında Zonguldak ili merkez ilköğretim okullarından dereceye girmiş 5. sınıf  öğrencilerine yönelik bir “Atölye Çalışması” gerçekleştirilmiştir. Atölye Çalışması Faaliyet Raporı için burayı, Atölye Çalışması Albümü için burayı tıklayınız.