GSF Kurs Katılım Koşulları

• “Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık Kursu” 10-15 yaş arası ve
•  “Çocuk” grubu için 7-11 yaş arası

öğrenciler katılabilir.

♦ Kurs süreleri, haftada 1 gün ve günde 3 saattir.
♦ Kurs ücretleri, her kurs grubu için 75 TL/gün olup, ön kayıt yaptırıldıktan sonra yatırılacaktır.
♦ Ödemeler ZKÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nün T.C. Ziraat Bankası Zonguldak Şubesi 308-75745-5001 no’lu hesabına yatırılacak olup, ödemelerde “Açıklamalar” kısmına “Güzel Sanatlar Fakültesi Kurs Bedeli Olarak” ifadesinin yazılması gerekmektedir.
♦ Resim Kursuna katılanların kurs malzemeleri kayıt sırasında kursiyerlere aldırılacaktır.
♦ Kursiyer sayısı 20 ile sınırlandırılmıştır. Talebin 20’yi aşması durumunda başka bir gün ikinci bir kurs açılacaktır.
♦ Kurslarımız Ocak ayı içerisinde başlayacak ve Ağustos ayı sonuna kadar devam edecektir. Bununla birlikte, yılın herhangi bir zamanında kurslara programlara katılınabilir.
♦ Sınavlara hazırlık için ayrıca açılacak olan hızlandırılmış kurslar, her yılın Haziran ayında başlar ve yetenek sınav sonuçları alınıncaya -Eylül sonu- kadar devam eder.