Bilgisayar İşletmenliği Kursu Sertifika Töreni

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYLI SERTİFİKALI BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü arasında imzalanan Bilişim Teknolojileri Kursları Protokolü kapsamında, 26 Ekim 2011 tarihinde başlayan “Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifikalı Bilgisayar İşletmenliği Kursu” 1 Şubat 2012 tarihinde tamamlanmıştır.

Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgisayar Laboratuarı’nda verilen 160 saatlik uygulamalı eğitim sonucunda kursu başarıyla tamamlayan 18 kursiyerimize, 29 Şubat 2012 Çarşamba günü ZKÜ Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda düzenlenen bir törenle Bilgisayar İşletmenliği Sertifikaları verilmiştir.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Haluk GÜVEN, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut ÖZBEK, Zonguldak Merkez Fatih Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zülfikar UÇAR, ZOKÜSEM Müdürü Kadir DEMİR, kursiyerlerimiz ve çok sayıda konuğun katıldığı törende, kurs eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Alaiddin YILMAZ’a da bir teşekkür belgesi takdim edilmiş ve tören, tüm katılımcılara sunulan mütevazi ikramlarla son bulmuştur.

Törende çekilen fotoğraflardan oluşan albüm için burayı tıklayınız.