3-Boyutlu Modelleme Kursu Sertifika Töreni

3-BOYUTLU MODELLEME KURSU SERTİFİKA TÖRENİ

Merkezimiz tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen ve 5 Mart 2012 tarihinde başlayan “3-Boyutlu Modelleme Kursu”, 3 Mayıs 2012 tarihinde tamamlanmıştır.

Çaycuma Meslek Yüksekokulumuz tarafından açılan ve Merkez Kampüsümüzdeki Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Laboratuarı’nda verilen 56 saatlik uygulamalı eğitim sonucunda kursu başarıyla tamamlayan 15 kursiyerimize, 7 Mayıs 2012 tarihinde BEÜ Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda düzenlenen bir törenle Kurs Bitirme Belgeleri verilmiştir.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhlis BAĞDİGEN, Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sefa KOCABAŞ, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir DEMİR, kursiyerlerimiz ve çok sayıda konuğun katıldığı törende, ayrıca, kurs eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Erkan ÇETİNER’e bir teşekkür belgesi takdim edilmiş ve tören, katılımcılara sunulan mütevazi ikramlarla son bulmuştur.

Törende çekilen fotoğraflardan oluşan Kurs Albümü için tıklayınız.